BulutBarkod Özellikleri - Barkod Yazdırma

BulutBarkod Özellikleri - Barkod Yazdırma

Barkod Tipleri Nelerdir?

Ülkelere göre barkod eşitleri farklılık gösterebilmektedir ve çok fazla çeşit barkod tipi bulunur. Yaygın olarak kullanılan barcode türleri UPC, EAN, EAN-13, EAN-8, Code 39, Code 93, Code 128 dir.UPC barcode türleri Kanada ve Amerika'da, EAN-13 barcode sistemi ise Avrupa ve Türkiye'de kullanılmaktadır.

Barkod Nasıl Yazdırılır?

Barkodu oluşturulacak sayı-metin gibi verinin girilerek barkodun elde edilebildiği web sayfaları bulunmaktadır. Biz bu yazımızda BulutBarkod ile barkod yazdırma işlemlerinden bahseceğiz.

BulutBarkod ile aşağıdaki şekilde barkod yazdırabilirsiniz

  • Stoğa alınan ürünlerden seçerek
  • En son stok işlemindeki tüm ürünler için
  • barkod kullanıcı adı ile girerek barkod listesi oluşturarak
  • Sistem Yönetimi menüsündeki Toplu Barkod Yazdırma sayfasından
Görüldüğü üzere ihtiyaca göre farklı yöntemlerle barkod yazdırılması mümkündür.

BulutBarkod Yazdırma Seçenekleri

İster termal yazıcılarla termak etiket kağıtlarına, isterseniz kendinden kesik A4 barkod kağıtlarına barkodlarınızı yazdırabilirsiniz.

Termal yazıcılarla termal etikete değil de A4 yazıcılar ile barkod kağıtlarına çıktı almanın faydaları şu şekilde sıralanabilir.

  • Daha az maliyetle daha fazla barkod çıktısı alabilme
  • Etiketlerde daha detaylı tasarımlar kullanabilme
  • Renkli çıktı alabilme
  • Barkod ile birlikte ürün e-ticaret linkinin QR kodunu çıktılayabilme
  • Lazer yazıcılar ile çok sayıda barkodu çok daha hızlı çıktı alabilme

Yapılan işleme göre barkod yazdırma seçeneğinin olması mağaza ve depo yöneticilerinin barkod çıktısı alma süreçlerini hızlandırmaktadır. Ayrıca farklı kağıt ve yazıcı kullanımına olanak sağlayan sistemimiz, müşterilerimizin bütçelerine göre hareket edebilmelerine de olanak sağlamaktadır.

Barkod Yazıcı Çeşitleri

Farklı modellerde termal olarak, ribonla ya da püskürtmeli mürekkepli yazıcılar bulunmaktadır. Prensipte barkod yazdırmanın haricinde diğer süreçlerde de kullanılabilmesi açısından büro tipi yazıcıların kullanılması tercih edilmektedir. BulutBarkod ile cihazdan bağımsız şekilde barkod yazdırabilirsiniz.

1000 barkod basılabilen bir rulo etiketin ortalama fiyatı 15TL'dir. İçerisinde 64barkod ve 100 A4 kağıt bulunan barkod etiket kağıdı ortalama 20TL'dir. Barkod etiketi kullanıldığında ortalama 5* kat kar elde edilmektedir.
*Bu hesap barkod tasarımınıza, seçeceğiniz barkod büyüklüğüne göre farklılık gösterebilmektedir.

barkod, yazıcı, etiket, slip
2018-03-24 22:43:59

Mağazacılık Süreçleriniz İçin
En İdeal Sistem, BulutBarkod

Alanda ihtiyaçların tespiti ve sistemin iyileştirilmesi, yılların tecrübesi ile güçlendirildi. BulutBarkod depo, mağaza, stok, personel, müşteri, muhasebe gibi çokça ihtiyacınıza çözüm olarak geliştirildi.

Teklif Alın

Bizi Arayın

Bazen sorularınızı ya da ihtiyaçlarınızı telefonda açıklamak daha kolay olabilir, hafta içi 09.30 – 17.00 saatleri arası bizi arayabilirsiniz.

0542 4 932536

Bize Yazın

Sorularınız ve sorunlarınız için bize e-posta adresimizden ulaşabilirsiniz. Mesajlarınıza en geç 1 iş günü içinde dönüş yapıyoruz.

İletişim Sayfası