BulutBarkod Özellikleri - Çoklu Mağaza Yönetimi

BulutBarkod Özellikleri - Çoklu Mağaza Yönetimi

Bazı işletmeler deposuz tek mağaza ile ticaret faaliyeti sürdürmekte. Bazı firmalar ise aynı şehirde birden fazla hatta farklı şehirlerde çokca mağaza ile ticari hayatını sürdürmekte. İster tek mağazanız olsun, ister depo ve mağazalarınız, BulutBarkod ile tümünün yönetimi çok kolay.

Çoklu mağaza yönetimi sayesinde tüm mağazalarınızı online olarak takip edebilirsiniz. Mağazalarınız arasında stok transferi yapabilirsiniz. Raporlamalar ile hangi mağaza hangi ürünü daha çok satıyor, hangi mağazada hangi ürünler tükenmekte gibi çokca soruya yanıt bulmanız mümkün.

Her mağaza için kullanıcı adı oluşturulmaktadır. Böylelikle tüm işlemlerin hangi kullanıcılar tarafından yapıldığı kayıt altına alınır.

Mağaza personeli mağazada olmayan bir ürünü aratarak en yakın hangi mağazada ne kadar olduğunu görebilmektedir.

Mağazaların satış dökümleri, haftalık aylık satış raporları gözlemlenerek;

  • mağaza durumları yorumlanabilir,
  • ilgi isteyen mağazalar
  • personeli gözden geçirilmesi gereken mağazalar
  • açılış kapanış saatleri düzenlenmesi gereken mağazalar
kolayca farkedilebilir. Anında müdahale ile genel ticari performans arttırılabilmektedir.

Eğer çoklu mağaza yönetimi için profesyonel bir çözüm arıyorsanız BulutBarkod ile ilgili detaylara blog ve özellikler sayfalarından bakabilir, Barkod Sistemi BulutBarkod'u hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

barkod, mağaza, cloud
2018-03-24 04:04:47

Mağazacılık Süreçleriniz İçin
En İdeal Sistem, BulutBarkod

Alanda ihtiyaçların tespiti ve sistemin iyileştirilmesi, yılların tecrübesi ile güçlendirildi. BulutBarkod depo, mağaza, stok, personel, müşteri, muhasebe gibi çokça ihtiyacınıza çözüm olarak geliştirildi.

Teklif Alın

Bizi Arayın

Bazen sorularınızı ya da ihtiyaçlarınızı telefonda açıklamak daha kolay olabilir, hafta içi 09.30 – 17.00 saatleri arası bizi arayabilirsiniz.

0542 4 932536

Bize Yazın

Sorularınız ve sorunlarınız için bize e-posta adresimizden ulaşabilirsiniz. Mesajlarınıza en geç 1 iş günü içinde dönüş yapıyoruz.

İletişim Sayfası