BulutBarkod Özellikleri - Kolay Kullanım

BulutBarkod Özellikleri - Kolay Kullanım

BulutBarkod herkes rahatça kullanabilsin diye anlaşlılır ve sade hazırlanan arayüzlere sahiptir. Her ekran boyutuna, cep telefonları ve tabletlere uyum sağlayan paneller ile her yerden erişilebilirliği kolay kılmaktadır.

Mağaza satış sistemimiz; mağaza satış ekranı ve yönetim ekranı şeklinde iki ana bölümden oluşur. Stok, sayım gibi yetkilere sahip kullanıcılar; mağaza satış ekranına çok benzer bir ekrandan hızlıca stok alımını-transferini ya da mağaza sayımını gerçekleştirebilirler.

Yönetim panelinde kullanıcılar yetkileri dahilinde ürün, stok, muhasebe gibi işlemleri gerçekleştirmektedir. Yönetimsel olan her sayfa birbirine benzer olarak hazırlanmıştır.

Sahada mağaza kullanıcılarının deneyimlerinin ölçeklendirilmesi ile şekillenen BulutBarkod satış arayüzü, en basit haliyle bilgisayar kullanabilen kişilerin bile kolaylıkla kullanabilmesi için tasarlanmıştır.

Laptopunuzun ekranından, dokunmatik ekranlardan hatta tablet ekranından bile kolayca işlem yapılabilen BulutBarkod en az sürede en fazla işlem gayesi ile gelişmesine devam etmekte.

Bir sosyal medya hesabına kayıt olabilen, kendine mail açabilen herkes kolaylıkla BulutBarkod'u kullanabilmektedir.

responsive, mobile, ui
2018-03-24 03:20:15

Mağazacılık Süreçleriniz İçin
En İdeal Sistem, BulutBarkod

Alanda ihtiyaçların tespiti ve sistemin iyileştirilmesi, yılların tecrübesi ile güçlendirildi. BulutBarkod depo, mağaza, stok, personel, müşteri, muhasebe gibi çokça ihtiyacınıza çözüm olarak geliştirildi.

Teklif Alın

Bizi Arayın

Bazen sorularınızı ya da ihtiyaçlarınızı telefonda açıklamak daha kolay olabilir, hafta içi 09.30 – 17.00 saatleri arası bizi arayabilirsiniz.

0542 4 932536

Bize Yazın

Sorularınız ve sorunlarınız için bize e-posta adresimizden ulaşabilirsiniz. Mesajlarınıza en geç 1 iş günü içinde dönüş yapıyoruz.

İletişim Sayfası