BulutBarkod Özellikleri - Mağazacılıktan E-Ticarete

BulutBarkod Özellikleri - Mağazacılıktan E-Ticarete

TÜSİAD raporuna göre küresel e-ticaretin hacmi son 4 yılda 630 milyar dolardan 1,6 trilyon dolara, toplam perakende içerisindeki payı ise %4,2’den %8,5’e ulaştı. 2021 yılında bu oranın %13 seviyesine ulaşması bekleniyor. Türkiye’de ise e-ticaretin hacmi 2016 itibariyle 17,5 milyar TL’ye ulaştı. 2012 yılında %1,7 olan e-ticaretin toplam perakendedeki payı ise %3,5’e yükseldi.

Tüm Ürünleriniz E-Ticaret Sitenizde

Bu artışın farkındalığı ile ürünlerinizi hızlıca e-ticarete taşımanız için gerekli altyapı ve entegrasyon sistemlerini BulutBarkod için kodladık. Halihazırda panelinize işlediğiniz ürünlerinizi kolayca e-ticaret için dönüştürüyor, dakikalar içerisinde e-ticarete başlamanızı sağlıyoruz. Böylelikle hacmi gün gün artan E-ticaret havuzunda yer almanızı sağlıyoruz.

Türkiye’de internet kullanan  her 3 kişiden 1’i de online olarak alışveriş yapıyor. Mağazacılık süreçlerinizi en iyi şekilde yönetmeniz ve e-ticaret havuzunda yer almak için BulutBarkod sistemimizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

TÜSİAD 2017 E-ticaret Raporu

TÜSİAD 2017 E-ticaret raporu için hazırlanan infografiği aşağıda paylaşıyoruz.

e-ticaret, bulut, xml, entegrasyon
2018-03-23 18:27:35

Mağazacılık Süreçleriniz İçin
En İdeal Sistem, BulutBarkod

Alanda ihtiyaçların tespiti ve sistemin iyileştirilmesi, yılların tecrübesi ile güçlendirildi. BulutBarkod depo, mağaza, stok, personel, müşteri, muhasebe gibi çokça ihtiyacınıza çözüm olarak geliştirildi.

Teklif Alın

Bizi Arayın

Bazen sorularınızı ya da ihtiyaçlarınızı telefonda açıklamak daha kolay olabilir, hafta içi 09.30 – 17.00 saatleri arası bizi arayabilirsiniz.

0542 4 932536

Bize Yazın

Sorularınız ve sorunlarınız için bize e-posta adresimizden ulaşabilirsiniz. Mesajlarınıza en geç 1 iş günü içinde dönüş yapıyoruz.

İletişim Sayfası