Özellikler Yazıları

BulutBarkod Özellikleri - Ayrıntılı Raporlama
Bu yazımızda BulutBarkod'un ayrıntılı raporlama sayfalarından ve faydalarından kısaca bahsetmeye çalışacağız. Detaylar için BulutBarkod yönetim panelinize girebilirsiniz.
6 yıl önce yazıldı
BulutBarkod Özellikleri - Her Yerden Erişim
Bir program kullanıyorsunuz fakat kısıtlamalarınız mı var? Sadece bir bilgisayara bağlı olmak, sadece şirketten açabilmek gibi. Bu yazımızda kısaca bulut ve her yerden erişilebilirlikten bahsedeceğiz.
6 yıl önce yazıldı
BulutBarkod Özellikleri - Mağazacılıktan E-Ticarete
Mağazalarınız ve şubeleriniz var. Müşterileriniz bölgenizdeki insanlarla sınırlı. 2017'de online satışların %500 arttığı indirim günleri oldu. 2018'de e-ticaret pazar payının %40'a kadar büyümesi öngörülüyor. Peki siz bu pazara dahil misiniz? Ayrıntılarımız yazımızın devamında.
6 yıl önce yazıldı
BulutBarkod Özellikleri - Kolay Kullanım

Herkes rahatça kullanabilsin diye anlaşlılır ve sade hazırlanan arayüz. Her ekran boyutuna, cep telefonları ve tabletlere uyum sağlayan paneller ile her yerden erişilebilirliği kolay kılıyoruz. Ayrıntılar yazının devamında

6 yıl önce yazıldı
BulutBarkod Özellikleri - Sürekli Güncel

Çalışmalarımız ve müşteri isteklerine göre şekillenen yol haritamız ile barkodlu satış sistemimizi sürekli olarak yenilemeye devam ediyoruz. Devamı yazımızda...

6 yıl önce yazıldı
BulutBarkod Özellikleri - Çoklu Mağaza Yönetimi

Kaç mağazanız olursa olsun BulutBarkod ile tümünün yönetimi çok kolay. Mağazalarımda para durumu ne? Neler satılmış? Hangi mağazamda hangi personel çalışmakta? Ayrıntılar yazımızda...

6 yıl önce yazıldı
BulutBarkod Özellikleri - Barkod Yazdırma

Bu yazımızda barkod tipleri, barkod nasıl yazdırılır, barkod kağıtları, barkod yazıcıları gibi konulardan kısaca bahsedeceğiz.

6 yıl önce yazıldı
BulutBarkod Özellikleri - Fatura Yazdırma

Bu yazımızda satış sonrası fatura kesmenin kolaylığından bahsedeceğiz. Ayrıca fatura tasarım sistemimizin hediye çeki yazdırma, kargo slibi yazdırma gibi alternafif kullanım alanlarına da değineceğiz.

6 yıl önce yazıldı

Mağazacılık Süreçleriniz İçin
En İdeal Sistem, BulutBarkod

Alanda ihtiyaçların tespiti ve sistemin iyileştirilmesi, yılların tecrübesi ile güçlendirildi. BulutBarkod depo, mağaza, stok, personel, müşteri, muhasebe gibi çokça ihtiyacınıza çözüm olarak geliştirildi.

Teklif Alın

Bizi Arayın

Bazen sorularınızı ya da ihtiyaçlarınızı telefonda açıklamak daha kolay olabilir, hafta içi 09.30 – 17.00 saatleri arası bizi arayabilirsiniz.

0542 4 932536

Bize Yazın

Sorularınız ve sorunlarınız için bize e-posta adresimizden ulaşabilirsiniz. Mesajlarınıza en geç 1 iş günü içinde dönüş yapıyoruz.

İletişim Sayfası